Spania. Doi români înarmați cu un pistol au jefuit o familie din Malaga. I-au ținut ostatici în casă până au luat banii

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca

Doi români au fost arestați în Spania, după ce au jefuit o familie în Malaga. 

Un bărbat de naționalitate română împreună cu un altul cu cetățenie spaniolă (român naturalizat) au pătruns într-o casă din Malaga și au jefuit o familie.  Cei doi au intrat înarmați cu un pistol și un cuțit și au sechestrat toată familia în interiorul casei din cartierul San Miguel.

Agenții Poliției Naționale i-au arestat deja pe cei doi implicați.

Cum s-a întâmplat totul

 

Victimele erau pe punctul de a intra în locuința lor când au fost abordate de doi bărbați, care, sub amenințarea unei arme, au reușit să-i bage în casă pentru a-i jefui ulterior, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale citat de publicația OK Diario.

Ancheta poliției a fost efectuată după plângerea depusă de victime, care au povestit agenților cum au fost victime ale unui jaf cu violență și intimidare, săvârșit în interiorul locuinței lor.

Incidentul s-a produs la începutul lunii iulie, în cartierul San Miguel din Malaga, când un cuplu a fost surprins de doi bărbați, care așteptau ascunși în zona comună a clădirii, când au intrat în casa lor.

După ce i-au amenințat și i-au împins în casă, hoții au scos arme – un pistol și un cuțit – amenințând victimele că le vor răni dacă nu le vor da toate bunurile de valoare.

În timpul agresiunii au existat momente de tensiune, una dintre victime primind o lovitură la nivelul feței. În cele din urmă, bandiții au părăsit casa cu 800 de euro în numerar pe care i-au găsit într-una din camere.

La câteva zile după jaf, victimele s-au întâlnit pe stradă cu hoții

 

La câteva zile după jaf, familia jefuită, inclusiv cu cele două fiice minore, mergea pe stradă. La un moment dat, s-au întâlnit cu agresorii. După ce și-au dat seama că au fost recunoscuți, cei doi români i-au amenințat cu moartea.

Anchetatorii Grupului de jafuri din secția de poliție provincială din Malaga au efectuat numeroși pași pentru identificarea și localizarea completă a agresorilor.

Cei doi au fost arestați și acuzați de infracțiuni de tâlhărie cu violență și intimidare și spargere de locuință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel