Spania. Doi minori români ARESTAȚI, după ce au atacat un tânăr cu o MACETĂ în plină stradă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi minori români au fost arestați în Spania, după ce au atacat un alt tânăr pe stradă cu o macetă. 

Polițiștii spanioli au arestat șapte tineri, patru dintre ei minori, fiind acuzați că au atacat cu o macetă un băiat pe o stradă din orașul Torrejón de Ardoz, din comunitatea Madrid.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei13:00, în zona Avenida de Madrid, în cartierul Veredillas. Potrivit publicației La Voz de Galicia, mai mulți adolescenți au amenințat un alt tânăr și, în cele din urmă, l-au tăiat cu o macetă. Victima a suferit răni grave, care însă nu-i pun viața în pericol. 

Centrul Regional de Urgență a primit un apel la 13:17 în care se anunța că un tânăr de 17 ani se află pe o stradă din Torrejón, fiind rănit la mâini. Medicii de pe ambulanță i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la spital.

Datorită dispozitivului de prevenire a agresiunilor între minori, lansat săptămâna aceasta de Poliția Locală și Poliția Națională din Torrejón, aceștia au localizat rapid atacatorii. Oamenii legii au arestat șapte persoane, dintre care patru minori, și au recuperat maceta folosită. Este vorba de doi băieți de 15 ani, unul de 16 ani, doi de 18 ani și unul în vârstă de 20 de ani. Doi dintre ei sunt români, iar restul sunt spanioli.

Potrivit primelor cercetări, conflictul este unul mai vechi, fiind vorba de două bande rivale. Aceștia s-au mai bătut duminica trecută, în cartierul Soto de Henares.

Polițiștii investighează acțiunile unor grupuri violente de minori care activează în zonă, raportate de mai mulți părinți în ultima perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel