Spania: Diaspora românească, protest în fața Ambasadei din Madrid

Narcis Popa |
Data publicării:
Drapel România
Drapel România

Mai mulți români din Spania au fost prezenți în fața consulatului din Madrid. 

Câteva zeci de persoane au protestat în fața consulatului românesc din Madrid. Acolo s-a scandat împotriva PSD și s-au instalat boxe cu ajutorul cărora au fost amplificate melodii împotriva social-democraților.

În timp ce unele persoane au fost de acord cu această acțiune, altele nu au fost chiar împăcate că s-au folosit melodii vulgare.

"Azi am vizionat un video de la Madrid consulat..ceea ce m-a indignat foarte mult a fost melodia din difuzorul din portile consulatului roman..o melodie vulgara.. Sunt foarte indignata pentru ca o manifestatie a noastă, a diasporenilor se face cu asemenea vulgaritate...oameni cu asemenea comportament au menirea să denatureze o acțiune corectă. Asta este lipsa de cultură și de civilizație! Ganditi-va doar ca trebuie sa ne facem o imagine pentru cei din tara pe care vrem sa ai atragem de partea noastra,ganditi-va ca acest video poate fi preluat de alte grupuri sau chiar televiziuni si dau o imagine de noi care nu ne apartine," este mesajul Danielei Vlădescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel