Spania. Cerşetorul român, care a găsit un portofel şi l-a înapoiat: "Sigur că am nevoie de bani, dar acei 120 de euro nu erau ai mei!"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
cersetor
cersetor

Un bărbat care cerşea în zona Playa de San Juan, din Alicante, a predat, săptămâna trecută, unei patrulele a Poliției Locale, un portofel, în care erau acte şi o sumă de bani. 

 

 

Dani, un român în vârstă de 49 de ani, care locuiește pe stradă de două luni, după ce a rămas fără un loc de muncă, a găsit, săptămâna trecută, un portofel, pe care l-a predat Poliției.

Potrivit poliţiştilor, agenții au fost chemați pe Bulevardul Costa Blanca de acest „bun samaritean”, care le-a oferit portofelul găsit, în care se aflau acte şi suma de 120 de euro, scrie  diarioinformacion.com. 

"Sigur că am nevoie de bani, dar acei 120 de euro nu erau ai mei!", le-a spus românul oamenilor legii. Oamenii legii au constatat că acesta aparține unui cetățean belgian. Patrula care a preluat portofelul a iniţiat demersurile către Consulatul belgian pentru a localiza proprietarul bunurilor pierdute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel