Spania. Cea mai mare rețea de droguri din Madrid, destructurată. Pistoale, o sabie japoneză și 600 kg de cocaină, confiscate la percheziții

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
spania retea droguri
spania retea droguri

Un Ferrari în valoare de 250.000 de euro și un arsenal de arme, inclusiv pistoale și o sabie japoneză, au fost confiscate în momentul arestării celor 12 membri ai celei mai mari rețele de droguri din Madrid.

Membrii rețelei erau extrem de violenți, conform poliției spaniole, care a găsit trei pumnale și mai multe arme automate în timpul raidurilor, precum și 600 kg de cocaină, conform Reuters. Aproximativ 700.000 de euro au fost ridicați în numerar, împreună cu 20 de mașini scumpe, inclusiv Ferrari.

Un „avocat de droguri” a îndeplinit sarcini legale pentru organizație, inclusiv spălare de bani, a spus poliția, în timp ce membrii rețelei foloseau nume de cod pentru a se referi la alți membri ai organizației sau la apartamentele folosite pentru depozitarea cocainei. Membrii rețelei locuiau în proprietăți de lux, dar nu aveau documente care să atenste surse legale de venituri.

“Potrivit anchetatorilor, a fost cea mai mare organizație de distribuție a cocainei din capitala Spaniei”, a declarat poliția într-un comunicat. Într-un video făcut public de poliție se observă cum ofițerii scot o geantă plină cu bani dintr-un compartiment ascuns în tavanul unui apartament. Liderul bandei, care este din Maroc, făcea legătura între rețelele de trafic de droguri din Columbia, Maroc, Spania și nordul Europei. Poliția spaniolă a lucrat în cadrul operațiunii cu autoritățile din Columbia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel