Spania. Cadavrul unui român, într-o baltă de sânge, în centrul Madridului: A fost bătut până la moarte

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția Națională din Spania a găsit, luni, cadavrul unui român în vârstă de 43 de ani, cu semne de violență, pe strada General Díaz Porlier din raionul Salamanca, au informat surse de poliție, citate de Efe.

Descoperirea a fost făcută luni, 15 iunie, în jurul orei 7.15 dimineața, în fața unui loc de joacă, din centrul Madridului. O unitate medicală de asistență de viață a Samur-Protecției Civile (n.r. echivalentul SMURD) s-a deplasat la locul indicat, însă nu au putut  face nimic, decât să confirme decesul bărbatului. 

Un locuitor din zonă a făcut macabra descoperire. Bărbatul era întins pe una dintre băncile pe care victima obișnuia să le ocupe lângă un loc de joacă de pe strada General Díaz Porlier din cartierul Salamanca din Madrid. Martorul a alertat rapid poliția. Bărbatul fusese bătut la moarte și lăsat pe bancă, învelit în cartoanele unde obișnuia să petreacă noaptea.

Lângă banca unde a fost găsit, polițiștii au observat o baltă de sânge și câteva bucăți mari de moloz însângerate, pe care anchetatorii le-au ridicat pentru analiză. Din primele cercetări, se pare că românul ar fi fost ucis duminică noapte iar cadavrul a fost abandonat în aer liber. O primă inspecție oculară sugerează că victima a murit din cauza a numeroase lovituri la nivelul capului, deși va fi autopsia  va stabili cauza definitivă a decesului. Victima nu avea documentație, nici portofel. Nimic în buzunare, de aceea cercetătorii au făcut eforturi ca să identifice cadavrul.

Este, după cum a aflat Ok Diario, un bărbat de origine română de aproximativ 43 de ani, care obișnuia să petreacă nopțile cu alte persoane fără adăpost în acel parc de pe strada General Díaz Porlier. Grupul V de omucideri din sediul superior al Poliției analizează acum imaginile de pe camerele video ale unităților din zonă și audiază martorii din cartier. Până acum, martorii, locuitori ai districtului Salamanca, au declarat că nu au auzit niciun zgomot anormal în această dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel