Spania. Bătrân, pus la pământ și jefuit de un cuplu de români. Cei doi au pus mâna pe o sumă mare de bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_nationala_spaniola
politia_nationala_spaniola

Poliția națională spaniolă a arestat un cuplu de români, care  sunt acuzați de jaf și violență. Ținta jafului a fost un bătrân de 80 de ani, care se îndrepta spre casă în localitate  Estepona. Într-o mână avea un baston, în cealaltă o cutie de lapte. 

 

 

 

La un moment o femeie l-a împins din spate, aparent accidental, iar bătrânul a căzut. O femeie, în vârstă de 59 de ani, și-a cerut scuze și l-a ajutat să se ridice. Femeia era însoțită de un amic, de 54 de ani. Cei doi au profitat de incident și l-au deposedat pe bătrânul de 80 de ani de toți banii pe care îi avea în buzunar. Iar suma nu era de loc mică. Cei doi români au pus mâna de suma de 1.350 de euro.

Poliția Națională i-a arestat pe cei doi român, care sunt acuzați de jaf și violență. Evenimentele s-au produs în Estepona, la începutul lunii ianuarie, și au fost raportate chiar de victimă, cetățean britanic. După cum a explicat victima, femeia care l-a împins și-a cerut scuze și l-a ajutat să se ridice, împreună cu un bărbat care s-a oferit voluntar să-l ajute.

Ulterior, cei doi au urcat împreună într-o mașină albastră și au părăsit locul. Odată ce și-a revenit din cădere, victima și-a dat seama că îi lipsește suma de 1.350 de euro pe care o avea în buzunarul pantalonilor, relatează diariosur.es.

Procedurile desfășurate de agenții de la Unitatea de Criminalitate Specializată și Violentă din cadrul Secției de Poliție din localitate s-au concentrat pe drumul urmat de bătrân, bănuind că presupușii făptași îl urmăriseră. Victima și-a amintit îi văzuse pe cei doi, un bărbat și o femeie, într-un supermarket din zona rezidențială Bel-Air. Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecți l-au urmărit pe bătrân într-un vehicul și l-au abordat în apropierea locuinței sale. Cei doi suspecți, cu antecedente penale, au fost arestați la Manilva.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel