Spania. GHID pentru îngrijitorii români. Cum pot solicita ajutorul extraordinar acordat în Spania în context Covid-19

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ambasada României în Spania vine cu un anunţ important pentru îngrijitorii români, respectiv cei care lucrează în serviciul domestic (empleados de hogar). A fost lansat un ghid în limba română şi li se aduce aminte cetăţenilor români că pot solicita ajutorul extraordinar acordat în Spania în context Covid-19.

"Ambasada României în Regatul Spaniei, în colaborare cu Uniunea Generală a Muncitorilor din Spania/Unión General de Trabajadores (UGT), a redactat un ghid în limba română cu informații utile pentru cetățenii români care prestează activități în serviciul domestic (empleados de hogar).

Ghidul poate fi consultat pe pagina web a UGT la următorul link: https://www.ugt.es/hoja-informativa-en-rumano-para-empleada… 

De asemenea, ghidul este disponibil și pe pagina web a Ambasadei la următorul link: http://madrid.mae.ro/local-news/2270 

Readucem în atenția cetățenilor români procedura prin care angajații în serviciul domestic pot solicita ajutorul extraordinar acordat în Spania în context Covid-19: https://madrid.mae.ro/local-news/2248", se arată pe pagina Ambasadei, unde au fost ataşate două fişiere cu informaţii privind îngrijitorii români.

sursa foto: Ambasada României în Spania / Facebook

sursa foto: Ambasada României în Spania / Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel