Soțul tinerei din Caracal, moartă în spital:"Dovada că soția mea a fost ucisă cu zile. Să vadă toată România. Vă rog din inimă!"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Ionuț Alfred, soțul tinerei care a murit în spitalul din Caracal acuză spitalul că nu ar fi intervenit corespunzător pentru salvarea acesteia. Din câte se pare, femeia a avut un șoc hemoragic care s-a desfășurat pe perioadă a opt ore. 

"Aceasta este dovada ca sotia mea a fost ucisa cu zile Soc hemoragic a sangerat 8 ore pana organele vitale au ramas fara sange fara a se administra sange si a facut stop cardiac Va rog distribuiti sa vada toata #ROMANIA ce se intamplaVa rog din inima pt copii distribuiți oriunde puteti," este mesajul lui Ionuț Alfred alături de care acesta a făcut public certificatul medico-legal de constatare a decesului," este mesajul lui Ionuț. 

2. -imagine fara descriere- (-93297079327979032.jpg)

Tânăra de 30 de ani a născut joi un copil sănătos. Noaptea a intrat în stop cardio-respirator. Vineri dimineaţa a fost transferată la Craiova, unde a decedat. Familia a ajuns la morga din Craiova pentru a ridica trupul tinerei și este decisă să facă plângere la poliție și să se adreseze Colegiului Medicilor pentru acuzații de malpraxis.

Astăzi, Ionuț a deci să facă public documentul de constatatare a decesului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel