Soția unui român, ucisă de iubitul gelos. Detalii nebănuite ies la iveală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O tânără a fost ucisă de iubitul gelos pentru că aceasta a acceptat să se căsătorească cu un român, pentru bani. Românul i-ar fi dat câte 500 de dolari pe lună pentru „mariajul“ lor, pentru a obține cetățenia americană.

Crima s-a petrecut în urmă cu cinci ani, dar acum ies la iveală detalii neștiute din dosarul ajuns în instanță. Avocatul presupusului criminal pledează nebunie temporară și cere internarea clientului său, acuzat de crimă, într-un centru de psihiatrie.

Yusef Jamal Green i-a tăiat gâtul iubitei sale, Lauren Ashley White, pe 3 ianuarie 2016, în apartamentul în care femeia locuia cu chirie, consideră anchetatorii, potrivit Yahoo News.

Avocații lui Green nu contestă faptul că și-a ucis prietena în vârstă de 27 de ani, în apartamentul ei din Lake Worth. Aceștia susțin însă că bărbatul nu era în deplinătatea facultăților mintale și ar trebui să fie închis într-un spital psihiatric, mai degrabă, decât trimis la închisoare pe viață. Deocamdată, el rămâne în arest, iar toate procesele de crimă din Florida au fost suspendate din luna martie, din cauza crizei COVID.

Căsătorită cu Alexandru din interes

 

Victima locuia cu iubitul ei iar acesta a devenit gelos după ce a aflat de căsătoria pe bani cu cetățeanul român, care se numește Alexandru N. Criminaliștii au mai descoperit un jurnal, în care presupusul criminal scrisese că iubita lui îi este infidelă.

Bunica femeii i-a spus unui detectiv că nepoata ei era căsătorită cu un cetățean român pe nume Alexandru N. pentru bani, în ciuda faptului că trăia cu Jamal Green. Iubitul femeii descoperise recent documente despre căsătoria secretă, a spus bunica. Ea a mai relatat că nepoata ei îi spusese că iubitul a amenințat-o că va chema autoritățile de imigrare și o va raporta dacă îl părăsește, titrează Știrile ProTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel