Șoferul unui plug de zăpadă, pericol pe autostradă. A avariat zeci de mașini și a rănit mai multe persoane - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șofer de plug de zăpadă, pericol pe autostradă. A avariat zeci de mașini și mai multe persoane, în timp cu curăța carosabilul
Șofer de plug de zăpadă, pericol pe autostradă. A avariat zeci de mașini și mai multe persoane, în timp cu curăța carosabilul

Circa 40 de mașini au fost avariate și 12 peroane au fost rănite de gheața și noroiul aruncate de un plug de zăpadă pe carosabil, pe contrasens, pe o autostradă din statul american Ohio.

Șoferul unui plug de zăpadă, care a curățat o secțiune de pe o autostradă din Ohio, duminică după-amiază, a avariat aproximativ 40 de mașini și a rănit mai multe persoane, au confirmat oficialii statului.

Plugul de zăpadă se deplasa spre vest pe banda din stânga a autostrăzii, în apropierea kilometrului 117 din comitatul Erie, care se află în apropierea nodului Ohio 250. Plugul arunca zăpada, gheața și noroiul peste parapetul despărțitor al autostrăzii, mai exact peste mașinile care veneau din sens opus, potrivit lui Ferzan Ahmed, director executiv al Ohio Turnpike and Infrastructure Commission, scrie eu.thenews-messenger.com

Amestecul de zăpadă, gheață și noroi, care a lovit vehiculele care se deplasau din sens opus, a provocat pagube la aproximativ 40 de mașini și camioane, accidente și, din păcate, persoane rănite, a mai spus Ahmed într-un comunicat de presă. 

 

Șoferul plugului de zăpadă, testat pentru consum de droguri si alcool, și trimis acasă 

 

„Ca și în cazul oricărui incident, care are ca rezultat vătămare corporală și daune materiale, angajatul a fost imediat scos din tură și trimis pentru testare obligatorie pentru consumul de droguri și alcool. Angajatul se află în prezent în concediu administrativ în așteptarea rezultatului acestor investigații, când se vor lua măsuri adecvate”, a spus Ferzan Ahmed. 

Ahmed a spus că o comise de anchetă își coordonează eforturile cu patrula de poliție a autostrăzii, pentru a contacta direct fiecare persoană care a fost afectată de incidentul cu plugul de zăpadă. În plus, cei afectați sunt încurajați să contacteze companiile de asigurări, pentru a constata daunele provocate vehiculului. 

Ahmed a mai menționat că toate operațiunile de deszăpezire sunt efectuate de către angajații Turnpike, folosind echipamente moderne, iar  angajații  trec printr-o pregătire extinsă, inclusiv pentru îndepărtarea zăpezii și a gheții.

„Pe lângă pregătirea extinsă, operatorii noștri de pluguri de zăpadă beneficiază de unele dintre cele mai bune echipamente  pentru a-și îndeplini sarcinile de serviciu. Bilanțul nostru în operațiunile cu zăpadă și gheață în ultimii 66 de ani vorbește de la sine. Acesta a fost un incident izolat care a implicat un singur operator și nu este reprezentativ pentru angajații noștri sau operațiunile noastre”, a spus el.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel