Șoferiță româncă, în stare gravă, după ce intrat cu mașina într-un cap pod. Pasagera de 75 de ani a murit pe loc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șoferiță româncă, în stare gravă, după ce intrat cu mașina într-un cap pod. Pasagera de 75 de ani a murit pe loc
Șoferiță româncă, în stare gravă, după ce intrat cu mașina într-un cap pod. Pasagera de 75 de ani a murit pe loc

O femeie de 75 de ani a decedat, iar o alta de 42 de ani a suferit multiple leziuni în urma unui accident de circulaţie care a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 66, în apropierea localităţii Măceu.

 

Autoturismul în care se aflau victimele a intgrat înr-un cap de pod de pe marginea şoselei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Pentru salvarea victimelor, care au rămas încarcerate în maşină, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari din Hunedoara şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara.

"Ajunşi la locul accidentului, pompierii au extras ambele victime din autoturism. Conducătorul maşinii, o femeie în vârstă de 42 de ani, a suferit leziuni, fiind transportată de urgenţă la spital. Pentru pasagera din dreapta, în vârstă de 75 de ani, s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele SAJ, însă, din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată", a menţionat sursa citată.

Femeia de 42 de ani a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la spitalul municipal din Hunedoara, cu un traumatism toraco-abdominal, contuzii membre inferioare, multiple plăgi escoriate, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

 

PLAN ROȘU activat după un accident între două microbuze pline cu români. Persoane încarcerate și mai multe victime

 

Un accident grav în care au fost implicate două microbuze și un autoturism s-a produs, vineri, pe DN6 în județul Caraș-Severin. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Unul dintre microbuzele implicate în accidentul din Teregova, județul Caraș-Severin, este al clubului de caiac canoe din Turnu Măgurele, județul Teleorman, au declarat surse locale. Sportivii mergeau spre Timișoara, la o competiție.

Pompierii au anunțat că vineri intervin pe DN6, în zona localității Teregova. În cele trei mijloace de transport se aflau, în total, aproximativ 23 de persoane: un microbuz cu cinci persoane adulte, un autototurism cu două persoane adulte și un microbuz cu 16 persoane - 13 minori și trei adulți.

Din primele date, două persoane au rămas încarcerate într-un microbuz, iar pentru una, un copil, se fac manevre de resuscitare. În prezent, 10 dintre ocupanții care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Traficul rutier în zonă este blocat, iar echipajele de intervenție acționează pentru salvarea victimelor și deblocarea șoselei.

La fața locului, salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, două autospecială de transport personal și victime multiple, trei autospeciale SMURD, un elicopter SMURD și șase echipaje medicale SAJ, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel