Accident grav pe un drum din Arad: Un copil a murit, alți cinci au ajuns la spital

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un copil a murit și alți cinci au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs duminică pe o șosea din județul Arad. 

Accidentul s-a produs pe DN79, între Oradea și Arad. La intersecția cu DJ 792/C mașina cu 7 locuri a lovit bordura sensului giratoriu și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a decedat un copil de opt ani, pasager pe bancheta din spate.

Au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării lor, alți cinci copii, cu vârste între 5-13 ani, precum și un bărbat de 32 de ani. La prima vedere toți sunt răniți ușor, anunță autoritățile.

Șoferul nu a fost rănit, testarea cu aparatul alcooltest indicând faptul că nu consumase alcool. Toți cei implicați sunt din județul Bihor.

Anchetatorii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Un alt accident mortal petrecut duminică dimineață, pe o șosea din Teleorman.

Persoană decedată în urma unui accident rutier. Elicopterul SMURD a fost trimis în misiune

 

O persoană a murit după ce mașina în care afla a lovit un cap de pod pe o șosea din județul Teleorman. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD care a aterizat pe șosea.

Accidentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112. Potrivit apelului, în localitatea Cosmești din județul Teleorman s-a produs un accident rutier. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar în interior se afla o victimă încarcerată.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, un echipaj din cadrul SAJ Teleorman și elicopterul SMURD din municipiul București.

Echipajele medicale nu au putut face nimic pentru victimă, un bărbat de 73 de ani. Bărbatul a fost scos din caroseria deformată, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare.

Militarii au continuat apoi misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI și pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel