Șoferița care a omorât cele două fetițe nu-i critică pe cei care au bătut-o. Nu va depune plângere 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Șoferița care a omorât cele două fetițe în urma accidentului produs în cartierul Andronache a luat o decizie surprinzătoare. 

Șoferița se află acum în control judiciar după ce a fost arestată preventiv pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că analizele au arătat că a consumat alcool înainte să se urce la volan. Asta deși inițial a negat că ar fi consumat alcool. Analizele efectuate la Institutul de Medicină Legală au stabilit că aceasta avea o alcoolemie de 0.6.

Femeia a fost batută cu bestialitate de rudele fetelor, imediat după accident. Aceasta a declarat însă că nu va depune vreo plângere împotriva celor care au bătut-o crunt după producerea accidentului. Mai mult decât atât, aceasta ar fi declarat că nu vrea să facă nici o referire la cei care au atacat-o.

Accident Andronache. Fetițele nu au avut nici o șansă de supraviețuire

 

Reamintim că două fete de 6 și 14 ani au fost spulberate de o mașină care a ajuns, sâmbătă, pe trotuar, după ce a lovit un stâlp, pe strada Mențiunii din Sectorul 2 al Capitalei. Fetița de 6 ani a murit înainte de a ajunge la spital, iar cea de 14 ani la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație.

Femeia de la volanul mașinii care a lovit un stâlp, apoi a fost proiectată în gardul unui imobil unde a omorât cele două fete, în Sectorul 2, cartierul Andronache, a fost reținută, luni, dar a fost eliberată 24 de ore mai târziu. E acuzată de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel