Șofer român de TIR, găsit MORT în cabină într-o parcare din Italia. Avea răni pe tot corpul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabina camionului său, într-o parcare din Italia. Bărbatul avea mai multe răni pe corp. 

După cazul lui Mihai Spătaru, șoferul ucis în Franța în urmă cu o săptămână, un alt român care practică această meserie a fost găsit fără viață în cabina TIR-ului său, de această dată în Italia.

Tragedia s-a petrecut luni, 24 mai 2021, într-o parcare din zona industrială a localității Osoppo (provincia Udine).

Colegii l-au sunat disperați, însă acesta nu a răspuns la telefon

 

Din primele informații prezentate de publicația Messaggero Veneto, victima este un cetățean român în vârstă de 50 de ani care lucra ca șofer de TIR pentru compania de transport Chiarcosso din Udine.

Cei care au tras semnalul de alarmă au fost chiar colegii săi, care încercau de ceva timp să-l sune, însă acesta nu a răspuns. Tot ei au fost cei care au apelat serviciile de urgență. Oamenii legii au demarat o căutăre și au găsit rapid TIR-ul românului parcat în zona industrială din Rivoli, un cartier din localitatea Osoppo.

Agenții l-au găsit astfel pe șoferul român fără viață în cabina mastodontului și au solicitat imediat o ambulanță la fața locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Românul prezenta mai multe răni pe corp

 

Anchetatorii au constatat că pe tot corpul victimei erau prezente mai multe răni, în special pe brațe, care par a fi provocate de un obiect tăios. Cu toate acestea, după o primă reconstituire reiese că șoferul român încuiase cabina din interior și nu există semne de efracție, motiv pentru care se exclude, momentan, implicarea altor persoane în această tragedie.

Ancheta este încă în desfășurare, fiind efectuată de carabinierii din Tolmezzo.

sofer-roman-de-tir-mort-italia-veneto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel