Șofer din Botoșani, prins băut la volan, de două ori într-o noapte. A doua oară era chiar mai beat 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un șofer din Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins beat de două ori în aceeași noapte. 

Un şofer din Botoşani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins, de două ori într-o singură noapte, conducând sub influenţa alcoolului, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

A două oară era mai beat decât prima dată



"Din cercetări, a rezultat faptul că acesta, în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, fiind sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Ulterior, în aceeaşi noapte, bărbatul a fost depistat, din nou, conducând autoturismul, pe strada Marchian, de această dată, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat", a mai afirmat reprezentantul IPJ Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel