Șoc pentru două familii de români din Germania: Adolescent de 15 ani, înjunghiat de prietenul de 19 ani. Fratele lui, dispărut sub ape

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Crimă de neconceput în cartierul Phoenix din Hambrug. Un tânăr român de 15 ani a fost înjunghiat, sâmbătă, în spate. Poliția a arestat un alt  tânăr conațional, de 19 ani. Victima ar fi sărit să îl salveze pe fratele tânărului de 19 ani, care este dat dispărut. Se presupune că băiatul de 15 ani s-a înecat în Blankenese, un afluent al râului Elba.

Crima din cartierul Phoenix din orașul german Hamburg a avut loc în jurul orei 14:45. De mai multe ori, tânărul de 15 ani a fost înjunghiat în spate de prietenul său, tot român, de 19 ani. Agresorul a fugit. Câteva ore mai târziu, acesta a fost prins într-un apartament aflat la o aruncătură de băț de locul crimei și a fost luat de autorități.

Martorii, printre care mulți copii, au relatat ulterior desfășurarea faptei, dar este greu de înțeles de ce a avut loc această faptă sângeroasă. Tânărul de 15 ani ar fi încercat să își salveze prietenul de aceeași vârstă care intrase să înoate în Blankenese. Cei doi băieți de 15 ani, potrivit locuitorilor din două familii care locuiesc în zonă, erau buni prieteni.

Vineri, băiatul de 15 ani a fost dus de curent pe Falkensteiner Ufer din Blankenese. Prietenul său de aceeași vârstă și un tânăr de 22 de ani au încercat să-l salveze. Dar și cei doi salvatori erau în pericol. Cel mai tânăr a putut să se salveze pe uscat, cel mai în vârstă era epuizat și scos din apă. În ciuda unei căutări intensive, nu există nicio urmă a tânărului de 15 ani.

Adolescent român de 15 ani, înjunghiat de prietenul de 19 ani, în Germania

 

Dacă se dovedesc primele informații primite de anchetatori de la fața locului - tânărul de 15 ani, care încercase să îl salveze pe băiat, a devenit victima unei tâlhării cu cuțitul din partea fratelui de 19 ani al dispărutului, care l-a atacat din spate și l-a înjunghiat de mai multe ori în spate cu un cuțit. Motivul gestului acestuia sunt de neînțeles, mai ales că tânărul încercase cu o zi înainte să-l salveze de la înec pe fratele agresorului.

Victima, care a suferit răni care i-au pus viața în pericol, a fost transportată la spital și a fost operată de urgență. Brigada Omucideri a preluat ancheta. Tânărul de 19 ani urmează să fie adus duminică în fața unui magistrat.

Poliția este în alertă maximă. Ambele familii sunt din România. Nici măcar rudele victimelor nu au exclus posibilitatea unor noi acte de răzbunare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel