Slujbă în Vinerea Mare, cu mai mulţi enoriaşi. O patrulă de poliţie a trecut pe lângă ei - VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:
captura video
captura video

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, sâmbătă după-amiază, un clip video în care apar mai mulți enoriași, care stau unul lângă altul, la o slujbă oficiată într-o biserică din Cluj. Imaginile ar fi fost filmate vineri seara, iar pe lângă oameni ar fi trecut și o patrulă de Poliție.

Conform sursei citate, imaginile ar fi fost filmate vineri seara la Biserica Ortodoxă „Sfântul Ioan Gură de Aur” în Cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca.

Videoclipul a fost filmat de o clujeacă și au fost trimise deputatului USR. Poliția Locală ar fi trecut pe lângă enoriașii aflați la biserică, care aveau și lumânări în mână, vineri seara, în jurul orei 20.00, însă oamenii legii nu ar fi oprit pentru a afla ce se întâmplă în acel lăcaș de cult.

În prezent, 102 pacienți infectați cu COVID-19 sunt îngrijiți în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, precizează Ungureanu.

„Personalul medico-sanitar începând de la: infirmiere, asistente, brancardieri, medici, biochimiști, medici de laborator, anatomopatologi, este copleșit, toată lumea face eforturi eroice să salveze vieți. Nu zădărniciți munca lor, nu vă bateți joc!”, scrie, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

sursa: Emanuel Ungureanu / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel