Simona Halep s-a vaccinat. Ce le-a transmis sportiva românilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
simona halep vaccinat.
simona halep vaccinat.

Simona Halep s-a vaccinat astăzi împotriva coronavirus. Ea a fost infectată în luna octombrie a anului trecut cu virusul din China.

Actualul loc 3 în clasamentul mondial, Simona Halep (29 de ani), s-a prezentat astăzi la Institutul Cantacuzino din București pentru administrarea primei doze a vaccinului Pfizer. Cea mai bună tenismenă din România s-a arătat foarte relaxată și extrem de veselă, semn că a trecut rapid peste eliminarea de la Australian Open.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul", a declarat Simona Halep, la ieșire din centrul de vaccinare

„În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo. Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi", a mai spus sportiva, legat de planurile de viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel