Simona Halep, primul mesaj după divorțul de Toni Iuruc: "Am rugămintea următoare" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc devine oficial. După ce astăzi amândoi au semnat actul de divorț, fiecare a transmis câte un mesaj. 

Toni Iuruc a fost primul care a transmis un mesaj presei, azi de dimineață, în momentul în care a fost întrebat de presă care este motivul divorțului de Simona Halep.

"Fac o glumă: motivul divorțului este eliminarea din primul tur de la US Open," a spus Toni Iuruc, la intrarea la notar. 

La scurt timp a sosit și Simona Halep care însă, nu a vrut să discute cu presa, deși s-a insistat pentru câteva cuvinte din partea jucătoarei de tenis.

După ce a ajuns acasă, aceasta a postat un mesaj pe Instagram: 

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, este mesajul Simonei Halep.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc în urmă cu mai puțin de un an

 

Cei doi nu au rezistat împreună după căsătorie nici măcar un an: Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021, la Mamaia. Cei doi formau un cuplu din 2019, apărând pentru prima oară în public la turneul de Grand Slam de la Wimbledon în acel an, când Simona a cucerit trofeul.

Căsătoria religioasă şi petrecerea erau programate la data de 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Halep a fost învinsă surprinzător în primul tur la US Open pe 29 august, acesta fiind ultimul său meci până în prezent. Ea va împlini 31 de ani pe 27 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel