Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
România este cutremurată de cel mai neașteptat divorț din lumea mondenă: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc
România este cutremurată de cel mai neașteptat divorț din lumea mondenă: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord.

Potrivit ProSport, Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Interesant este faptul că partenerii nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație.

Părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Însă, cei doi nu vor mai forma un cuplu și după niciun an de când Simona și-a schimbat statutul, pentru sportiva noastră va urma divorțul!

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. 

 

Simona Halep se menţine pe locul 7 în clasamentul WTA

 

Simona Halep se menţine pe locul al şaptelea în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis ale lumii, înaintea ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open (29 august - 11 septembrie), la care românca va juca luni în primul tur cu ucraineanca Daria Snigur, venită din calificări (locul 124 WTA).

Singura modificare în partea superioară a ierarhiei mondiale, dominată în continuare cu autoritate de poloneza Iga Swiatek, o reprezintă rocada dintre rusoaica Daria Kasatkina, câştigătoarea turneului de la Granby, şi spaniola Garbine Muguruza (ocupantele locurilor 9, respectiv 10).

Sorana Cîrstea a urcat o poziţie şi ocupă acum locul 37, celelalte reprezentante ale României în Top 100 WTA fiind: Irina Begu - locul 42 (-8), Ana Bogdan - locul 69 (-4) şi Jacqueline Cristian - locul 77 (-1).

Elena-Gabriela Ruse se află pe locul 101, iar Irina Bara pe 125, ambele mai sus cu o poziţie faţă de săptămâna precedentă.

Britanica Emma Răducanu, deţinătoarea trofeului la US Open, se menţine pe poziţia a 11-a.

În ierarhia WTA Race, Simona Halep a coborât un loc şi se află acum pe 5.

La dublu, cea mai bine clasată jucătoare română este în continuare Monica Niculescu - locul 36 (+1).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel