Simon rămâne DISPĂRUT în Italia de o săptămână. A sunat la urgențe să ceară ajutor: „Am căzut de pe o stâncă, am picioarele rupte”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr francez care ar fi căzut de pe o stâncă în zona Policastro, la sud de Napoli, nu a putut fi localizat de autorități nici după o săptămână, deși a sunat să ceară ajutorul, potrivit Le Figaro

Simon Gautier, de 27 de ani, este dispărut de pe 9 august. Mama sa a declarat că fiul său nu este genul de om care să se pună în pericol și convingerea ei este că a ieșit de pe drum și a căzut.

Potrivit autorităților italiene, Simon a cerut ajutor prin telefon. „Am căzut de pe stâncă, am picioarele rupte, ajutați-mă. Văd marea, dar nu știu unde sunt", a spus el. Mesajul a fost primit de carabinierii din Lagonegro, însă aceștia nu l-au putut localiza, iar telefonul său pare să se fi descărcat.

Potrivit presei italiene, autoritățile s-au organizat cu întârziere pentru a-l căuta pe francezul dispărut. Un elicopter a fost chemat abia după 28 de ore de la apelul tânărului.

15 prieteni ai lui Simon au venit să ajute familia la căutări, anunță HotNews.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel