Simion Giurcă în topul profesioniștilor din turism în Austria

Echipa Stiri Diaspora / 29 oct 2015 Salveaza PDF Comentarii
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Șeful Biroului de promovare şi informare turistică al României din Viena a fost premiat de revista austriacă Faktum.

 

Revista austriacă "Faktum", publicaţie care se distribuie tuturor firmelor de turism şi business travel din cadrul marilor companii austriece, a publicat un clasament al profesioniştilor care se ocupă de promovare şi marketing în turismul naţional.

 

Simion Giurcă, şeful Biroului de promovare şi informare turistică al României din Viena se află pe locul 27 în topul oamenilor de turism din Austria. Mai mult decât atât, acesta a fost clasat şi pe locul 1 dintre cele 38 de birouri naţionale de turism active în Austria, obţinând nu mai puţin de 282 de puncte. Juriul a fost format din 16 specialişti şi 3 redactori ai editurii Mucha, care au avut de ales din peste 200 de candidaţi, scrie Gazeta Românească.

 

Simion Giurca, este din 2014 și cetățean de onoare al Vienei.

 


Distincția i-a fost acordată de Michael Haupl, primarul orașului Viena și i-a fost înmânată de catre Michael Ludwig, consilier local, in cadrul unei ceremonii festive ce a avut loc in Austria.


Simion Giurca este de asemenea presedintele Asociatiei Birourilor Nationale de Turism din care fac parte 38 de state.


Este o mare onoare pentru mine sa primesc aceasta distincție. Toată activitatea pe care am desfășurat-o in cei 20 de ani de când reprezint România a avut ca principal scop promovarea țării noastre ca și destinație turistică. Prin acțiunile pe care le-am generat am încercat să sprijin relațiile bilaterale in domeniul turismului. Cred că România este o țara extrem de frumoasa, iar diversitatea de produse turistice o face si extrem de atractivaăpentru vizitatorii străini. ”, a declarat Simion Giurca cu ocazia decernării distincției.

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.83