Siegfried Mureşan: „Să scăpăm Europa de Dragnea”

Eurodeputatul liberal Siegfried Mureşan a spus astăzi, la Constanţa, că întreaga Uniune Europeană aşteaptă ca PNL să câştige alegerile europarlamentare din 26 mai şi să „scape” Europa de Liviu Dragnea, menţionând că PNL este singurul partid care poate obţine ceva pentru România în Europa.

„Toată Uniunea Europeană aşteaptă ca Partidul Naţional Liberal să câştige alegerile europarlamentare din luna mai, toată Uniunea Europeană aşteaptă să scăpăm Europa de Liviu Dragnea, fiindcă Europa s-a săturat de Liviu Dragnea exact aşa cum şi România s-a săturat de Liviu Dragnea. Uniunea Europeană este alături de România, este alături de poporul român şi este alături de Partidul Naţional Liberal, fiindcă PNL este singurul partid care poate bate PSD-ul şi fiindcă noi suntem singurul partid care poate obţine ceva pentru România în Europa. Am dovedit-o în ultimii cinci ani şi la fel vom face şi în următorii cinci ani”, a afirmat Mureşan, la o întâlnire cu aleşii locali liberali, membri, simpatizanţi ai PNL din regiunea Sud-Est şi candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare, eveniment ce s-a desfăşurat la Pavilionul Expoziţional.

Potrivit lui Mureşan, printre proiectele PNL este programul „Prima fermă”, prin care fiecare tânăr care vrea să îşi deschidă o fermă să poată accesa fonduri europene în valoare de 100.000 de euro.

„Va trebui să le spunem oamenilor ce vom face pentru ei. Vom obţine fonduri pentru a da drumul unui program numit 'Prima fermă', prin care fiecare tânăr care vrea să-şi deschidă o fermă să primească 100.000 de euro nerambursabili de la UE, vom simplifica procedurile pentru accesarea de fonduri europene, fiindcă primarii ştiu cât este de grei, de complicat .... Vom simplifica procedurile, vom tăia birocraţia la accesarea de fonduri europene, vom obţine bani pentru regularizarea Dunării, vom obţine bani pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc, vom face lucruri concrete pentru oameni în următorii cinci ani în Parlamentul European”, a spus eurodeputatul, menţionând totodată că PNL are „de departe cea mai bună listă de candidaţi” dintre toate partidele, pentru alegerile europarlamentare.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy