Siegfried Mureșan îi răspunde lui Teodorovici: "Credibilitatea lui este zero în Europa"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan răspunde atacurilor lui Eugen Teodorovici, precizând că este un "ministru izolat" în UE, care "încearcă să-și ascundă incompetența aruncând cu noroi în cei care fac lucruri bune pentru România". 

"Resping atacurile mizerabile ale ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, lansate astăzi la adresa mea. Această atitudine nu arată altceva decât că actualul ministrul al Finanțelor încearcă să-și ascundă incompetența aruncând cu noroi în cei care fac lucruri bune pentru România. România are nevoie, acum mai mult decât oricând, de un ministru de Finanțe credibil.

Vor urma negocieri complicate pe bugetul Uniunii Europene pentru următorii 7 ani. De capacitatea de negociere a Guvernului României depinde câte fonduri europene va primi România în perioada 2021 - 2017. România are nevoie de un ministru de Finanțe credibil, competent, nu un ministru de Finanțe care nu a fost capabil să prezinte la timp nici măcar proiectul de buget al țării noastre", transmite prin intermediul unui comunicat de presă europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

"Credibilitatea lui Teodorovici este zero în Europa. Acest lucru a mai fost dovedit anul trecut și când, după 3 recomandări primite de Guvernul României de la Consiliul de Miniștri din UE privind nevoia de încadrare în ținta de deficit, Teodorovici a trimis în octombrie o scrisoare celorlalți miniștri în care prezenta promisiuni goale și măsuri neconvingătoare privind încadrarea în ținta de deficit. Această scrisoare nu a convins pe nimeni, astfel că Guvernul României a primit în decembrie un nou avertisment de la Bruxelles privind necesitatea de a lua măsuri urgente de încadrare în ținta de deficit”, a adăugat eurodeputatul liberal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel