Sfârșit TRAGIC pentru un tânăr român care venise de la muncă din Marea Britanie. S-a TÂRÂT cu gâtul tăiat până în fața porții

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andrei, un bărbat de 32 de ani dintr-un sat din Vaslui, venit în România din Marea Britanie, unde muncea, a sfârșit într-o baltă de sânge, înjunghiat în gât, chiar în fața porții.

Un tânăr român de 32 de ani, tatăl a doi copii, venit recent de la muncă din Marea Britanie, și-a găsit sfârșitul în șanțul din fața porții. Bărbatul venise în România ca să își însoțească cei doi copii în prima zi de şcoală. Nu a mai apucat, sfârșind înjunghiat în gât pe strada unde locuia într-un sat din Vaslui.

Andrei s-a mai târât câţiva metri, pe stradă, încercând să ajungă la familia sa, însă a pierdut prea mult sânge şi a murit în faţa porţii, povestesc martorii pentru publicația vremeanouă.ro. Polițiștii sosiți la față locului au stabilit că victima este Andrei B., tatăl a doi copii minori. Potrivit celor declarate de apropiații săi, el a lucrat la școală și în ultima perioadă își câștiga traiul în Marea Britanie. „A venit acasă să-și dea copii la școală și uitați-va că zace mort într-un șanț. Ce păcat! Era un om atât de liniștit, săracul. Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimile forțe să ajungă acasă la soție și copii, dar n-a mai apucat”, a spus un var al celui decedat, citat de vremeanouă.ro.

Potrivit surselor, agresorii erau dintr-un sat vecin, veniți în  Bârzești la hramul bisericii. Oamenii legii au format un cerc de suspecți, iar în câteva ore l-au și identificat pe presupusul autor. Potrivit IPJ Vaslui, acesta a fost audiat, „în funcție de rezultatul audierilor și a probelor care se vor administra, se va dispune reținerea acestuia, pentru a fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă“, a transmis  purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel