Serie de ATACURI în Londra. Patru oameni, ÎNJUNGHIAŢI în timp ce mergeau pe stradă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Politie Londra - Marea Britanie
Politie Londra - Marea Britanie

Patru persoane au fost înjunghiate pe străzile din Londra. Două dintre acestea se zbat între viaţă şi moarte, pe patul de spital. Poliţiştii audiază un suspect, dar încă nu au confirmat dacă el este agresorul, scrie BBC.

O femeie în vârstă de 45 de ani și trei bărbați au fost pur și simplu atacați pe stradă, în Londra. Se pare că aceștia erau singuri la momentul în care au fost înjunghiați pe la spate.

Poliţiştii sunt de părere că acesta era tiprarul după care îşi alegea agresorul victimele: persoane vulnerabile şi singure. 

Individul ar fi umblat toată noaptea prin oraş, cu un cuţit în mână. Atacurile au avut loc seara trecută și în această dimineață, în zone diferite din capitala engleză, respectiv Edmonton şi Walthamstow. 

Femeia de 45 de ani şi un tânăr în vârstă de 23 de ani sunt în stare critică, iar medici sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Autorităţile londoneze sunt pe urma unui bărbat înalt, de origine africană, îmbrăcat în haine de culoare închisă. Există suspiciuni că are probleme mintale.

În acest moment, la audieri a fost adus un bărbat care se potriveşte cu portretul robot al agresorului, însă autorităţile nu au confirmat încă prinderea acestuia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel