Senatorul PSD Șerban Nicolae: Moțiunea este "o compunere şcolară semianalfabetă"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Serban Nicolae in Parlament
Serban Nicolae in Parlament

Vot moțiune cenzură. Senatorul PSD Șerban Nicolae a criticat textul moțiunii de cenzură supusă dezbaterii în Parlament, precizând că este "o compunere şcolară semianalfabetă".

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, joi, că textul moţiunii de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!" este "o compunere şcolară semianalfabetă", care cuprinde "inepţii", transmiţându-le parlamentarilor din Opoziţie că "nu corupţii violează".

Citește și: Turcan, PNL: "E umilitor ca România să aibă un premier subiect de bancuri pe WhatsApp"

"Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze această moţiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziţiei de a încerca să răstoarne Guvernul, (...) dar nu cu moţiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri şcolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea. (...) O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Vreau să vă spun că recursul compensatoriu care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori a fost iniţiat de Guvernul Cioloş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe Prună. (...) Ca să ştiţi care este adevărul, pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează", le-a transmis Şerban Nicolae parlamentarilor din Opoziţie.

El a făcut apel la Opoziţie să nu voteze moţiunea de cenzură. "Aş vrea să fac un apel la respect pentru propria persoană. Nu votaţi aşa ceva, vă faceţi de râs. Nu am să vă opresc, fac doar un apel şi vă las să vă gândiţi", a spus senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel