Șeful Serviciului Cazier din Tulcea, URMĂRIT de trei echipaje de poliție. Era băut la volan

Eduard Pascu |
Data publicării:

Șeful Serviciului Caziere din cadrul Inspectoratului de Poliție Tulcea a pornit într-o cursă nebună pe șoselele din oraș, cu trei echipaje de poliție pe urma sa.

Comisarul șef Mihăiță Brânză a fugit cu mașina când polițiștii au încercat să-l oprească în trafic și nu s-a supus oamenilor legii nici măcar atunci când colegii săi au început să-l urmărească, precizează Știrile PROTV .

O manevră periculoasă a comisarului a făcut că bolidul pe care îl conducea să ajungă într-un gard. Polițistului i-au fost recoltate probe de sânge, iar dosarul a ajuns pe masa procurorilor.

”Am auzit o bubuitură. Era în bucătărie și am ieșit, el era intrat în zid. În spate, două mașini de poliție. L-au băgat direct în mașină și au plecat direct cu el”, a povestit un martor.

”S-au auzit niște frâne, poliția din urmă, sirenele, noi am ieșit imediat la gard. A trecut în viteză un SUV, un Mercedes, a venit în viteză și nu a mai apucat să facă stânga, direct în zid. S-a dus în garajul unei persoane. Automat poliția l-a încercuit”, a spus un alt martor.

Potrivit anchetatorilor, șeful Serviciului Cazier a fost reclamat de un șofer la numărul de urgență 112 pentru că circula haotic pe șosea. A fost oprit de un echipaj de poliție, dar nu a stat la discuții.

”În timp ce polițiștii efectuau verificări, conducătorul auto a părăsit locul unde a fost oprit inițial după care trei echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia”, a transmis Ioana Maria Nanu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Tulcea.

Imediat ce a fost prins, comisarul șef a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. Contactat telefonic, el a declarat că așteaptă finalul anchetei:

”Nu știu ce alcoolemie am avut, urmează să se stabilească. (Reporter: Pot să va întreb de ce ați fugit?) Nu, a fost o neînțelegere acolo între noi, între colegi. O neînțelegere și atât”, a declarat Mihăiță Brânză, șeful Serviciului Caziere IPJ Tulcea.

Cazul este acum în atenția procurorilor din Tulcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel