Şeful Poliţiei Române CONFIRMĂ sinuciderea olandezului. Ce se va întâmpla cu ancheta

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Explicaţii oferite pe fugă de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu. Acesta a fost contactat de Realitatea TV pentru a se verifica informaţia potrivit căreia suspectul crimei din Dâmboviţa s-a sinucis. Chestorul a confirmat informaţia, însă de fiecare dată când îşi termina fraza, încerca să închidă telefonul, în direct, deşi jurnaliştii încă aveau întrebări pentru acesta legate de mersul anchetei.

"În urmă cu câteva minute am fost informaţi despre acest accident. Nu am amănunte sau alte precizări care să fac. Când o să am aceste amănunte de la colegii mei şi de la colegii olandezi, o să revin cu precizări. Vă mulţumesc mult!", a spus Liviu Vasilescu, la Realitatea TV.

Înainte să închidă telefonul, jurnalista l-a întrebat sdacă olandezul ar fi lăsat vreun bilet de adio, însă chestorul a spus că nu are astfel de date.

O altă întrebare a fost de cât timp era monitorizat de poliţia olandeză, din moment ce bărbatul avea antecedente de pedofilie.

"Nu confirmăm acest lucru. De unde? Asta este altceva ce are cazierul lui şi ce are în cazier".

"În momentul de faţă, ancheta continuă. Este o anchetă în desfăşurare şi nu pot să vă dau aceste date. Iar ancheta va continua, este un dosar penal. Vă mulţumesc!", a mai precizat şeful Poliţiei Române, pentru acelaşi post de televiziune.

"Nu ştiu aceste date. În cazierul oricărei persoane spune antecedentele. Nu înseamnă că dacă ai antecedente, eşti şi monitorizat non-stop. Antecedentele pot să fie mai recente sau mai vechi. Vă mulţumesc mult!", a mai spus acesta întrebat cum putea fi monitorizat de poliţiştii olandezi dacă nu avea cazier de pedofilie.

Când a intrat în România, autorităţile nu ştiau că acesta este suspect de pedofilie.

"Nu ştiam acest lucru, că este suspect de pedofilie sau este în cazier cu agresiuni sexuale. El a intrat pe data de 18 septembrie. Nu poţi să ceri cazier la orice cetăţean care intră în România".

Șeful Poliției a mai spus că a stat de vorbă cu suspectul, care însă era în Olanda deja.

"Sâmbătă seara, în jurul orelor 19:00, când el a aterizat la Amsterdam. Deci erl era în olanda. în momentul în care am stat de vorbă, nu era suspect. Aveam mici indicii. Din momentul acela am început să avem indicii, aveam mai multe piste, am verificat mai multe maşini, am vizionat un volum foarte mare de imagini. Am făcut investigaţii cum trebuie, pas cu pas", a mai precizat Liviu Vasilescu, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel