Șefa unei bănci a furat o sumă uriașă pentru a plătit o clarvăzătoare. Decizia magistraților

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
clarvazatoare
clarvazatoare

Fosta șefa a sucursalei unei instituții financiar-bancare din Chișinău, Republica Moldova, a fost condamnată la 5 ani și 7 luni închisoare. Procuratura Generală Chișinău a anunțăt că sentința a fost pronunțată după ce Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție a demonstrat că femeia se face vinovată de delapidare în proporții deosebit de mari.

Potrivit probatoriului, în intervalul lunilor februarie – iunie 2020, activând în calitate de șefă a unei instituții bancare și având acces liber la mijloacele financiare încredințate, inculpata a sustras din casa instituției financiare peste 3,5 milioane de lei.

Atât în cadrul urmăririi penale, cât şi la faza cercetării judecătorești, femeia şi-a recunoscut vina, declarând că a avut nevoie de acești bani pentru a achita serviciile unei clarvăzătoare. Pe lângă pedeapsa închisorii, instanța a dispus încasarea din contul femeii în folosul instituției bancare a prejudiciului cauzat prin infracțiune, scrie zdg.md.

Întru recuperarea mijloacelor delapidate, la demersul procurorului, a fost aplicat sechestru pe bunurile imobile ale inculpatei, sechestru menținut și prin sentința instanței de judecată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel