Seară de pomină pentru un român din Italia: după ce și-a bătut soția, a băgat în spital și doi carabinieri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român rezident în Italia a fost arestat preventiv, după ce și-a luat la bătaie soția. Dus la secție pentru a fi interogat, bărbatul a atacat și doi polițiști. 

Un român în vârstă de 50 de ani din Roma și-a bătut soția, dar și pe polițiștii care îl interogau la secție, relatează publicația agronline.it. Incidentul s-a petrecut duminică seara, atunci când din apartamentul situat Via Militello unde locuiau cei doi români s-au auzit țipete. Îngroziți de scandal, vecinii celor doi au chemat poliția.

Agenții sosiți la fața locului au stabilit că românul, beat mort, și-a lovit soția cu pumnii și cu picioarele și chiar a amenințat-o cu moartea. El a luat un cuțit de bucătărie și a amenințat-o că îi taie gâtul.

Bărbatul a fost dus la secție unde a provocat alt scandal

 

Femeia a depus o plângere pe numele soțului ei, astfel că românul a fost condus la secția de poliție, pentru a fi audiat. Doi polițiști au început să-l interogheze pe român, moment în care acesta și-a pierdut cumpătul și i-a luat și pe oamenii legii la bătaie.

Bătăușul a fost imobilizat cu greu, fiind arestat preventiv și încarcerat la închisoarea Regina Coeli.

Potrivit sursei citate, agenții bătuți de român au nevoie de câte opt zile de îngrijiri medicale din cauza loviturilor încasate. Totodata, soția sa a fost transportată la spital, având nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel