Se știe numele primului ministru remaniat: "A făcut cât a putut"

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul PSD Sorin Bota a dat de înțeles că ministrul Transporturilor Lucian Șova va fi remaniat cu siguranță. Bota spune că Lucian Șova "a făcut cât a putut și cât a știut". 

Deputatul PSD Sorin Bota susţine că ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a făcut "cât a putut şi a ştiut", precizând că va fi mai "exigent" cu votul în Parlament.

Referindu-se la activitatea ministrului Transporturilor, Bota a spus: "A făcut cât a putut, cât a vrut, cât a ştiut. Astăzi nu mai suntem în România în situaţia dacă nu ştii, te învăţăm. Eu unul nu mai sunt dispus să girez numiri politice, să susţin activitatea unor oameni numiţi politic dacă nu se pricep. Nu vorbesc aici de domnul Şova cât se pricepe sau cât nu se pricepe. A lucrat în domeniu pe o politică de Transporturi de mărfuri şi călători. (...) Domnul ministru a înţeles greşit liberalizarea pieţei, aşa cum au înţeles mulţi miniştri în epoca în care am vândut şi am privatizat tot ceea ce nu trebuia vândut şi privatizat".

Întrebat dacă va fi mai exigent cu votul în Parlament, Bota a răspuns: "Categoric. Din păcate, am ajuns în această situaţie în care trebuie să fim mai exigenţi pentru a duce la îndeplinire ceea ce ne-am propus în aceşti patru ani de guvernare. Atitudinea vizează ceea ce mă pricep, în rest îi las pe colegii specialişti să ne convingă cu privire la soluţiile pe care le adoptăm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel