Se întâmplă în România: Femeie rănită în trenul București-Botoșani de un bolovan: „Drumurile patriei...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto: facebook.com/andrei.majeri
Foto: facebook.com/andrei.majeri

O femeie, care era pasager în trenul care plecase din București cu destinația Botoșani, a fost rănită după ce cineva a aruncat pe geam un bolovan, în zona localității Leorda.

„Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav. Drumurile patriei…” a scris regizorul Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani, Andrei Măjeri, pe pagina sa de Facebook. El a fost martor la cele întâmplate, fiind la un pas de a fi rănit.

Călătorii au anunțat Poliția, oamenii legii demarând cercetările pentru ca cei vinovați de cele întâmplate să fie trași la răspundere.

Citește mai departe


Om al străzii român, răpit pe stradă după ce a câștigat la păcănele

 

Un om al străzii român a câștigat, la păcănele, o sumă de bani.  După ce a retras banii, bărbatul a fost urmărit, luat pe sus de trei bărbați, urcat într-o mașină și tâlhărit.

Faptele s-au petrecut duminică după-masă. După ce a retras bucuros banii câștigați la păcănele, românul și-a luat ceva de băut și a plecat să se cazeze la o pensiune din Orașul de Jos, din Sibiu, ca să nu mai doarmă pe unde apucă. La recepție a fost refuzat, dar, când a ieșit din unitatea de cazare, a văzut că îl așteptau trei bărbați cu un taxi cu motorul pornit, relatează Turnul Sfatului.

Aceștia l-au luat cu forța și l-au urcat forțat în taxi, unde l-au agresat, i-au luat banii, băutura, apoi l-au abandonat pe strada Banatului, din centrul Sibiului. După acest eveniment, omul nu mai știa nici unde se află, așa că a  sunat la Poliție.

Tâlhărit și aruncat în stradă

 

”La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni au început imediat cercetările, în scurt timp aflând exact ce s-a întâmplat și reținându-i pe agresori.

”Astfel, în urma activităților investigativ – operative desfășurate de către polițiști a rezultat faptul că, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 16:30, pe strada 16 Februarie din municipiul Sibiu, trei persoane necunoscute l-ar fi forțat pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Mediaș, să urce într-un autoturism, iar pe parcursul deplasării până pe strada Banatului, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, au mai precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel