Reșița: Trei copii au bătut un tânăr și i-au dat foc

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Trei copii din Reșița sunt acuzați că au bătut un tânăr, apoi l-au ars de viu, acesta fiind găsit carbonizat pe o stradă din oraș. Cei trei au fost arestați, acuzați de omor calificat. 

Potrivit unui comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severinluni, în jurul orelor 04.00, la un sălaş aflat pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa, a fost găsit cadavrul incinerat al unui bărbat.

S-a stabilit că este vorba de un bărbat care a fost inițial într-un alt loc, din oraș de doi adolescenți de 17 și 16 ani.

A fost, apoi, transportat pe malul Bârzavei, unde a fost din nou agresat ulterior de aceleaşi persoane, ceea ce a făcut ca bărbatul să intre într-o stare de semi-inconştienţă.

Așa a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi agresori, precum și de un alt copil, în vârstă de 12 ani, la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa, unde a fost din nou bătut.

Ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată de către doi dintre agresori, ceea ce a dus la decesul victimei.

Față de agresorii inițiali, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, începând cu data de 15 iuni, iar marți Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunlaul Caraş-Severin pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii omor calificat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel