Scapă de călcatul rufelor: Ce trebuie să faceți pentru ca lenjeria de pat să rămână moale și netedă; secretul este uscarea corectă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Scapă de călcatul rufelor: Ce trebuie să faceți pentru ca lenjeria de pat să rămână moale și netedă; secretul este uscarea corectă (foto: freepik.com)
Scapă de călcatul rufelor: Ce trebuie să faceți pentru ca lenjeria de pat să rămână moale și netedă; secretul este uscarea corectă (foto: freepik.com)

Scapă de călcatul rufelor voluminase. Cum să faceți ca lenjeria de pat să fie moale și netedă - secretul este în uscare corectă.

După o uscare incorectă, pernele și pilotele pot deveni prea rigide. În astfel de situații, călcarea pare a fi singura soluție. Cu toate acestea, nu oricine se poate lăuda cu faptul că are energie și timp pentru o astfel de procedură după o zi de muncă obositoare.

Cu toate acestea, dacă țineți cont de unele reguli în timpul uscării hainelor, puteți evita această problemă. În final, lenjeria va fi moale și netedă.

Ce trebuie să faceți pentru ca lenjeria de pat să rămână moale și netedă

 

Conform experților în domeniu, primul pas este să introduceți lenjeria în mașina de spălat.

Înainte de asta, este necesar să o scuturați bine.

Apoi trebuie să setați corect condițiile de spălare.

Nu alegeți un program de spălare cu o viteză de centrifugare mai mare de 800 de rotații. Însă un clătire suplimentar nu este de neglijat.

După aceasta, puteți să trimiteți hainele la uscat.

Dar nu vă grăbiți.

Dacă doriți să fie mai moi și mai netede, în primul rând, pernele și cearșafurile trebuie agitate bine, pliate și lăsate într-un loc bine aerisit timp de jumătate de oră.

Apoi trebuie să le agățați. În același timp, este de dorit să vă asigurați că pliurile sunt drepte.

Cum să calci perdelele mult mai rapid și ușor. Cele mai bune trucuri pe care nu trebuie să le ratezi

 

Perdelele adaugă un accent frumos decorului casei tale, iar modelele interesante în culori atrăgătoare pot da viață unei camere obișnuite. Cu toate acestea, cutele inestetice pot provoca o distragere nedorită a atenției, dacă nu sunt călcate în mod corespunzător.

Iată câteva trucuri pentru a călca rapid perdelele tale proaspăt spălate:

Pune perdelele direct ude la geamuri:


Acesta este cel mai cunoscut și util truc pentru a evita dificultățile călcării perdelelor. După spălarea lor la mașina de spălat, prinde-le direct la geamuri, așa cum ai face în mod normal dacă ar fi călcate. O metodă eficientă de a le usca mai rapid este să pleci de acasă pentru două-trei ore, lăsând geamurile deschise pentru a permite acțiunea vântului și a soarelui.

Alegeți perdele de înaltă calitate:


Alegerea perdelelor potrivite este esențială. Cele din poliester 100% turcesc, moi și rezistente, au tendința de a nu se șifona. Modelele imprimate unic arată minunat în orice cameră.

 

Descoperă mai multe trucuri despre cum să calci rufele voluminoase mult mai rapid și ușor în continuare pe ȘtiriDiaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel