Cum să calci perdelele mult mai rapid și ușor. Cele mai bune trucuri pe care nu trebuie să le ratezi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cum să calci perdelele mult mai rapid și ușor. Cele mai bune trucuri pe care nu trebuie să le ratezi
Cum să calci perdelele mult mai rapid și ușor. Cele mai bune trucuri pe care nu trebuie să le ratezi

Se apropie cu pași rapizi Paștele, iar casa trebuie să fie pregătită de asemenea de sărbătoare. Așadar, toată lumea face curățenia de primăvară, care include din nefericire pentru mulți și spălatul perdelelor. O treabă aproape la fel de dificilă ca și călcatul lor. Dar noi avem cea mai rapidă și ușoară soluție! 

Perdelele adaugă un accent frumos la decorul casei tale. Perdelele cu modele interesante în culori atractive pot aduce viață unei camere obișnuite. Cu toate acestea, dacă nu le călcați în mod corespunzător, cutele inestetice cauzează o distragere nedorită a atenției. 

 

Iată câteva trucuri pentru a-ți călca rapid perdelele tale proaspăt spălate 

 

Primul lucru pe care îl observați într-o cameră este aspectul dezordonat al perdelelor. Știm că în această perioadă, multă lume le spală, așa că venim cu un truc foarte folositor pentru a scăpa de grija perdelelor. Soluția este simplă: Învățați cum să vă călcați perdelele în mod rapid și ușor. 

 

1. Pune perdelele direct ude la geamuri

 

Acesta este cel mai cunoscut și folositor truc pentru a nu te mai chinui cu călcatul perdelelor. Spală-le bine la mașina de spălat la un program special, pentru că aceasta le va stoarce foarte foarte bine după. Apoi, în loc să te chinui să le usuci și să le calci, prinde-le direct la geamuri, cum a-i face în mod normal dacă ar fi călcate.

Dacă vrei să se usuce cât mai repede, pleacă două-trei ore de acasă și lasă toate geamurile deschise, pentru ca vântul și soarele să își facă treaba, iar rezultatul va fi uimitor!

 

2. Alegeți perdele de înaltă calitate

 

Obținerea perdelelor potrivite este primul pas. Perdelele din poliester 100% turcesc, care sunt moi și rezistente, tind să nu se șifoneze. Modelele imprimate unice arată minunat în orice cameră. 

 

3. Verificați instrucțiunile de călcare

 

Dacă însistați să le călcați, înainte de a începe, verificați instrucțiunile de curățare ale producătorului. Dacă instrucțiunile spun că nu poți folosi aburul pe ele, va trebui să le duci la curățătorie. 

 

4. Folosiți echipamentul potrivit

 

Poți folosi un fier de călcat cu aburi, un aparat de abur portabil sau un aparat de abur pentru haine. Dacă folosești un fier de călcat cu aburi obișnuit, asigură-te că ai unul de 1400 de wați și că poate produce abur în timp ce este ținut vertical.

Dacă puteți obține spray de de-ridare de la un instalator profesionist de draperii, cu atât mai bine. De asemenea, va trebui să purtați mâneci lungi pentru a evita să vă ardeți cu aburul.

 

5. Nu încercați să călcați la fața locului o încrețitură

 

Dacă încă mai ai cute distincte, ai răbdare. Încercarea de a călca din nou și din nou doar pe acel punct poate micșora țesătura în acea parte a perdelei. În schimb, lăsați perdelele să stea atârnate câteva zile și faceți din nou întregul proces.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel