Scandal Raluca Turcan-Ludovic Orban. "Frustrările nu au ce căuta în politică". Orban îi spune că el a pus-o pe funcții

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Agitație în interiorul Partidului Național Liberal. În lupta pentru competiția internă taberele s-au așezat, iar astăzi s-a lăsat cu replici dure. De această dată între ministrul Muncii, Raluca Turcan și Ludovic Orban. 

Raluca Turcan i-a spus lui Ludovic Orban că frustrările nu au ce căuta în politică, iar în replică președintele PNL i-a spus că datorită lui a ocupat funcții înalte. 

"În competiţia internă, cine nu înţelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm, pe de-o parte, guvernarea şi, pe de altă parte, proiectele pentru categoriile pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu îşi înţelege misiunea politică. Şi am aşteptări foarte mari, în primul rând, de la preşedintele partidului să facă lucrul acesta. Campania internă să o valorifice pentru PNL şi nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesaţi de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior", a spus Raluca Turcan, conform DCNews. 

În replică, Ludovic Orban a enumerat funcțiile pentru care a susținut-o de-a lungul carierei politice. 

”Cu Raluca Turcan am colaborat în mandatul de președinte. A fost prim-vicepreședinte al partidului, lider de grup parlamentar, vicepremier în Guvernul pe care l-am condus, am susținut-o pe Raluca Turcan să ocupe funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Este un coleg care își exercită pozițiile pe care le are, cu susținerea Partidului Național Liberal și am susținut-o pe Raluca Turcan în foarte multe demersuri pe care le-a făcut în toate pozițiile pe care le-a avut”, a spus Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel