Scandal monstru între două românce, nașă și fină: Una dintre ele a ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie a ajuns la spital în urma unui conflict. Incidentul s-a produs sâmbătă în județul Prahova. Una dintre femei a fost găsită de polițiști în stare de inconștiență, iar cea de a doua era în stare de șoc.

O femeie de 64 ani a fost lovită în cap cu muchia unui topor chiar de fina sa, o femeie în vârstă de 40 ani. Poliția face verificări în acest caz, mai ales că cele două nu au mai avut până acum niciun conflict.

Potrivit IPJ Prahova „la data de 21 mai, în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din comuna Filipeștii de Pădure, cu privire la faptul că ar fi agresat pe cineva”.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat în zona indicată, fiind identificată adresa în cauză. În interiorul locuinței a fost găsită o femeie, în vârstă de 64 de ani, care se afla în stare de inconștiență.

Totodată, în afara imobilului a fost depistată o femeie, în vârstă de 40 de ani, în stare de șoc, care a declarat polițiștilor că aceasta ar fi comis agresiunea.

Femeia, de 64 de ani, a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată la spital.

În cauză, polițiștii Serviciului Investigații Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat, anunță IPJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel