(VIDEO) Scandal între polițiști și rromii din Ialomița: „Pripașilor! Ce stai cu pistolul în mână?“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulți polițiști au intervenit luni seara la un scandal din Bărbulești, în Ialomița, după ce un bărbat care fugea de polițiști s-a ascuns într-o curte de aici. Romii în curtea cărora a fugit șoferul beat au devenit violenți cu forțele de ordine: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

Poliția Ialomița anunță că polițistii din Jilavele au vrut să oprească, în timpul unui filtru rutier, o mașină care mergea pe DN1D, din Urziceni către Bărbulești.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a mărit viteza și a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști în comuna Bărbulești.

În urma verificărilor a reieșit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani este din localitatea Bărcănești și nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, protejat de rromii în casa căruia se ascundea

 

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Urziceni și i s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie reținut, informează Mediafax.

De asemenea atât bărbatul, cât și o femeie care se afla în autotusim au primit o amendă totală de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Potrivit imaginilor publicate de Sindicatul Europol, șoferul s-au refugiat în curtea unor romi, iar aceștia au devenit violenți cu forțele de ordine, cerându-le să lase pistolul din mână. „Ați venit aici să faceți legea?”, se aude în înregistrare, după care o persoană ia la rost un polițist: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel