Scandal în Otopeni, între două familii. Au intervenit mascații

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
O gravidă a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați
O gravidă a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați

Pentru aplanarea unui conflict între două familii din Balotești, județul Ilfov, a fost nevoie de intervenția mascaților. Mai multe persoane au fost duse la audieri, după ce, în timpul scandalului, trei mașini au fost distruse.

Potrivit Poliției Ilfov, poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi vineri de o femeie despre faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, concubinul ei a fost agresat de un alt bărbat. Trei echipaje de poliție din oraşul Otopeni au mers la fața locului, dar verificările au stabilit că, de fapt, cei doi bărbați aveau doar o discuţie în contradictoriu.

Sâmbătă seara, însă, în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către o altă femeie din Baloteşti, despre faptul că mai multe persoane o ameninţă şi intenţionează să intre în curtea sa.

„Având în vedere că în cauză erau implicate familiile persoanelor ce au făcut obiectul sesizării din data de 2 octombrie, poliţiştii ilfoveni împreună cu echipe de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, jandarmi şi poliţişti locali au intervenit promt, fără ca situaţia să degenereze”, anunță, luni, Poliția Ilfov.

Trei mașini au fost avariate în timpul scandalului, acestea aparţinând unora dintre persoanele aflate la faţa locului.

 

Polițiștii au identificat la adresa în cauză mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 67 de ani, care au fost duse la sediul Poliţiei oraşului Otopeni pentru continuarea verificărilor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspctul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Cercetările se fac sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel