Scandal în finala Chefi la Cuțite din 16 iunie la alegerea echipelor. Victorina a țipat furioasă la Elena că nu a ales-o. A început să plângă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Momentul de alegere a concurenților pentru finala chefi la Cuțite din 16 iunie a fost una controversată. Victorina a izbucnit în lacrimi și a țipat către Elena pentru că nu a ales-o să facă parte din echipa ei. 

Strategia de alegeri a concurenților care să facă parte din echipele celor trei finaliști a fost una controversată. Elena a ales să-l fure albaștrilor pe Florin, iar apoi i-a ales pe cei apropiați ei abandonând-o pe Victorina care se simțea dată la o parte.

A fost momentul de care a profitat Narcisa și a ales-o pe Victorina, care de-a lungul competiției a dat dovadă de pricepere în bucătărie. Reacția Victorinei a fost una controversată. Aceasta a început să țipe în direcția Elenei și i-a spus că orice ar fi în echipa ei nu va mai veni vreodată. Tot Victorina, într-o situație cel puțin ciudată a început să plângă în hohote și a vrut să-i sărute mâna Narcisei pentru că a ales-o să facă parte din echipa ei.

"Voi da tot ce am mai bun pentru Narcisa, toată priceperea mea pentru ca ea să câștige," a spus Victorina. Narcisa, care are doar 24 de ani, nu a acceptat ca mâna să-i fie sărutată de Victorina doar pentru că a ales-o. 

"Totul este foarte bine organizat la Narcisa în echipă," a spus Victorina. 

Componența echipelor din finala Chefi la Cuțite

După lungi parlamentări și discuții, controverse și negocieri, au fost alese și echipele. Unele schimbări au fost radicale. Iată mai jos componența echipelor: 

Echipa Narcisei: Alex, Nico, Valentina, Victorina, Andra, Francisco, Teo, 

Echipa lui Cătălin: Ștefan, Porumbița, Kid, Enzo, Dorin, Mirela, Luca, 

Echipa Elenei: Florin, Ricky, Mălai, Matias, Paul, Ciprian, Radu, 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel