Scandal în Belgia. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost arestat pentru că filma intervenția Poliției

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Este scandal de amploare în Belgia. Un tânăr de 23 de ani a murit în condiții suspecte după ce a fost arestat pentru că filma intervenția Poliției în zona de nord a capitalei Bruxelles. 

Ibrahima, în vârstă de 23 de ani, a murit sâmbătă seara după ce a fost arestat cu puțin înainte de ora 19:00. Rudele sale pun la îndoială circumstanțele arestării sale și cauza morții sale și fac apel pentru un protest în fața secției de poliție. O autopsie și o analiză toxicologică au fost solicitate pentru a stabili cauza morții sale.

Zona de poliție Bruxelles-Nord a confirmat seara moartea tânărului Ibrahima „în urma arestării sale”, fără a oferi totuși detalii despre circumstanțele morții.

Potrivit Parchetului din Bruxelles, ofițerii de poliție au efectuat sâmbătă un control "al unui grup de oameni adunați la Place du Nord, în concordanță cu măsurile în vigoare în contextul crizei de sănătate". 

Potrivit Sudinfo, tânărul de 23 de ani filma intervenția poliției cu smartphone-ul său atunci când poliția a încercat să-l verifice. Apoi a fugit. Aceste informații nu au fost încă precizate de parchetul de la Bruxelles.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, tânărul I.B. a fugit pe jos și a fost arestat de poliție după o urmărire. A fost privat de libertate și dus la secția de poliție pentru a fi audiat. Când a ajuns la secția de poliție, și-a pierdut cunoștința. Polițiștii prezenți au sunat la serviciile de urgență. La fața locului au fost mobilizați o ambulanță și un SMUR (Serviciul mobil de urgență și resuscitare). I.B. a fost luat de serviciile de urgență și a murit în spital la ora 20:22.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel