Scandal de proporții în Germania. Un medic, acuzat că a vaccinat mai multe persoane cu apă

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Situație fără precedent în Germania. Un medic este acuzat că ar fi vaccinat cu apă peste 1000 de persoane. Oamenii sunt extrem de speriați și se tem că vor muri. Poliția a deschis o anchetă, pentru a afla cum a fost posibil acest lucru.

Peste 1000 de persoane din orașul Wemding au depus plângere penală împotriva unui medic generalist. Oamenii acuză că i-au vaccinat cu apă și acum riscă să moară, scrie  Augsburger Zeitung, citat de Libertatea.

Poliția a demarat o anchetă și așteaptă teste de laborator. Medicul avea autorizație să vaccineze anti-Covid, însă, până când nu se va stabili dacă este vinovat sau nu, toate certificatele de vaccinare ale pacienților săi au fost declarate nule. 

Germanii care au apelat la acest doctor au fost sfătuiți să facă un test de anticorpi, mai scrie sursa citată.

„Doctorul ne spunea că s-ar putea să murim din cauza vaccinului”, a precizat  unul dintre locuitorii din Wemding care a reclamat situația, citat de Augsburger Zeitung. Concret, medicul din Germania ar fi foslosit un „agent ineficient”, care nu protejează corpul uman de infecția cu Covid.

Germania nu se află la primul incident în cea privește vaccinarea anti-Covid. Acest stat a plătit daune persoanelor care au fost vaccinate cu ser fiziologic din vina unei asistente. Compensațiile au fost pentru 10 000 de persoane și au  fost cuprinse între 35 și 50 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel