SCANDAL ACREDITĂRI, Toader. Mircea Badea, RĂSPUNS DUR după ce Radu Tudor a luat apărarea jurnaliștilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnaliștii Ionela Arcanu (Realitatea TV) și Ovidiu Oanță (Pro TV) nu au mai fost acreditați la Ministerul Justiției din ordinul lui Tudorel Toader.

Această decizie a aprins spiritele și în interiorul trustului Intact. Mircea Badea a fost extrem de deranjat că Radu Tudor, colegul său de la Antena 3, le-a luat apărarea.

Citește și Realitatea TV, împreună cu mai multe televiziuni și publicații, cer DEMISIA lui Toader pentru cenzură

„Când o să fiu eu solidar cu niște jivine care întrerup declarațiile de presă zbierând obsesiile lor demente, cu niște javre care fac fake news cu intenție și misiune, cu niște potăi care apaludă abuzurile și atrocitățile altor descreierați, cu niște puroaie care se excită la tortură, ei bine atunci va pactiza și NATO cu ISIS iar eu o voi lua cu sorcova devesela prin sat”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Citește și REACȚIA lui Ovidiu Oanță după ce Tudorel Toader i-a RESPINS acreditarea: „Își duce la bun sfârșit AMENINȚAREA"

„Un politician european nu face așa ceva. Penibilul nu poate fi explicat. Presa trebuie să fie solidară”, a fost postarea lui Radu Tudor de pe Facebook care a atras supărarea lui Mircea Badea.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel