Realitatea TV, împreună cu mai multe televiziuni și publicații, cer DEMISIA lui Toader pentru cenzură

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnaliștii Ionela Arcanu (Realitatea TV) și Ovidiu Oanță (Pro TV) nu au mai fost acreditați la Ministerul Justiției din ordinul lui Tudorel Toader.

Realitatea TV, împreună cu mai multe televiziuni și publicații, cer demisia ministrului Justiției pentru cenzură și îngrădirea libertății de exprimare.

Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea TV și Ovidiu Oanță de la Pro TV au fost interziși de Tudorel Toader. Concret, acreditările lor nu au mai fost prelungite.

Citește și REACȚIA lui Ovidiu Oanță după ce Tudorel Toader i-a RESPINS acreditarea: „Își duce la bun sfârșit AMENINȚAREA"

Ministrul Justiției Tudorel Toader a oferit o primă reacție pentru știripesurse.ro. Întrebat cum explică gestul său, Tudorel Toader a afirmat pentru știripesurse.ro că „îi voi permite, atunci când va înțelege să respecte regulile de conduită".

Ulterior, chestionat de Hotnews.ro, el a precizat că Viorica Dăncilă i-ar fi cerut să îl reacrediteze pe Oanță. „Doamna premier m-a rugat să îl reacreditez”, a spus Toader.

Citește și Toader, prima reacție în scandalul acreditărilor: "În repetate randuri, am facut apel"

Cu privire la acreditarea Ionelei Arcanu, Toader nu a fost clar. „Da - dacă va înțelege să respecte regulile de conduită”, a spus acesta, întrebat dacă va reveni în cazul deciziei de retragere a acreditării.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel