Șapte persoane OMORÂTE la o petrecere aniversară. Toți au fost împușcați

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
captura video
captura video

Un individ a deschis focul în cursul unei petreceri aniversare în statul american Colorado, duminică, omorând şase persoane înainte de a se sinucide, a anunţat poliţia, notează AFP.

Poliţia din Colorado Springs a primit dimineaţa un apel de urgenţă dintr-un parc de rulote, unde a găsit şase adulţi ucişi de gloanţe şi un bărbat grav rănit.

Acesta din urmă a fost dus la spital, unde a murit din cauza rănilor sale.

Primele elemente ale anchetei au dezvăluit că focurile de armă au izbucnit într-una din rulote, unde mai multe familii erau adunate pentru a sărbători o zi aniversară.

"Suspectul, iubitul unei femei figurând printre victime, a mers la faţa locului cu maşina, a început să tragă asupra oaspeţilor şi apoi s-a sinucis", a declarat poliţia într-un comunicat. "Anchetăm în continuare pentru a stabili motivul", potrivit documentului.

Copiii au fost cruțați



Niciunul dintre copiii prezenţi nu a fost rănit, a precizat poliţia, şi toţi au fost încredinţaţi familiei lor. Victimele au fost identificate.

Statele Unite au cunoscut în ultimele săptămâni o serie de atacuri armate: la un punct de lucru al serviciului de livrare FedEx din Indianapolis, într-o clădire de birouri din California, un magazin alimentar din Boulder, Colorado, şi la mai multe saloane de masaj din Atlanta, în statul Georgia.

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat luna trecută că violenţa armată în Statele Unite este o "epidemie" şi o "ruşine internaţională".

Peste 43.000 de decese cu arme de foc au fost înregistrate în Statele Unite anul trecut, inclusiv sinucideri, potrivit datelor prezentate de Gun Violence Archive, o asociaţie de cercetare asupra violenţelor cu arme de foc, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel