Şantierele din Bucureşti, la CONTROL. Şapte cetăţeni străini, prinşi muncind ILEGAL în construcţii

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Controale efectuate la mai multe șantiere de construcții la ansambluri imobiliare din Sectoarele 1 și 4 din București au dus la descoperirea a șapte străini fără documente valabile, anunță, vineri, Poliția Capitalei.

Au fost verificate 33 de societăţi comerciale, iar în 38 de cazuri nu au fost identificate documente care să ateste legalitatea angajării.

Totodată, au fost depistate şi identificate şapte persoane de cetăţenie străină care nu aveau documente valabile.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 8 amenzi, în valoare totală de 17.500 de lei, din care 2 pentru nerespectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi 2 pentru nerespectarea prevederilor privind regimul deşeurilor.

În urma finalizării controalelor trebuie să se identifice modul în care persoanele străine depistate au pătruns în ţară, precum şi valabilitatea documentelor prezentate.

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inspectori din cadrul ITM, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, poliţişti de la Inspectoratul General pentru Imigrări şi ai Poliţiei Locale au verificat modul de respectare a legislaţiei privind autorizarea lucrărilor de construcții şi existenţa unor fapte ilicite în domeniul muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel