Salvini schimbă discursul. MESAJUL său pentru TOȚI românii din Italia

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Vicepremierul italian Matteo Salvini a participat la o recepție organizată de Ambasada României la Roma, prilej cu care a transmis și un mesaj românilor stabiliți în Italia, pe care îi numește "frați și surori". 

Prezent la un eveniment al Ambasadei României în Italia, ministrul de Interne Matteo Salvini a transmis un mesaj românilor stabiliți în această țară. 

"Mulțumesc poporului român pentru contribuția la comunitatea noastră. Este cea mai mare și mai integrată comunitate din Italia. Misiunea mea este să protejez în fiecare zi marea majoritate a românilor din Italia, prin izolarea celor care riscă să submineze această percepție. Mulți dintre români sunt ca frații și surorile noastre", a declarat vicepremierul Matteo Salvini la Ambasada României.

Vezi și: Românii din Italia, în vizorul autoritaților. Pas spre eliminarea muncii la NEGRU şi a victimelor sclaviei moderne

Salvini a vorbit și despre preluarea de către România a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

"Sper că în timpul președinției române, Europa va merge mai departe, își va găsi sensul, valorile sale. Dacă ne prefacem că UE este o piață, o bancă fără oameni, fără copii, vom pierdem. Noi încercăm să punem sângele în această Europă", a precizat Matteo Salvini în timpul recepției de la Ambasada României.

Iată imaginile cu Salvini. VIDEO:

 

(w670)

sursa foto: askanews.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel