Ryanair CRITICĂ măsurile guvernului irlandez: "Este INUTIL!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Guvernul irlandez prevede să stabilească punţi aeriene începând cu 9 iulie şi, deşi încă nu a prezentat o listă, recomandă cetăţenilor săi să evite călătoriile "neesenţiale" în străinătate în faţa preocupării suscitate de o creştere a numărului de cazuri de coronavirus în ţară, relatează EFE.

Deocamdată, Dublinul obligă toţi călătorii care ajung în porturile şi aeroporturile irlandeze să completeze un formular în care precizează unde vor petrece perioada de autoizolare voluntară timp de 14 zile.

Potrivit executivului irlandez, coridoarele aeriene se vor stabili cu ţările care prezintă rate scăzute de contagiere şi va exista reciprocitate privind eliminarea carantinei de două săptămâni, în vigoare în prezent.

Măsura autoizolării a fost criticată, de exemplu, de compania aeriană de zboruri economice Ryanair, care a calificat-o drept "inutilă" în combaterea răspândirii infecţiei COVID-19.

Compania aeriană, lider în Europa în zborurile low-cost, susţine că protocoalele implementate de agenţiile de reglementare aviatică şi experţii medicali din Europa sunt suficiente pentru a putea călători în siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel